А приготовление ватрушек доставляет радость не только нам, но и нашим семьям. Ночью есть очень хочется и я давно хожу вокруг да около этого рецепта - надо приготовить)
We laugh ‘cos the preparation of the food brings us joy and pleasure. So preparing of curd tarts brings pleasure to our families also. And appetite is very strong in the night. I was thinking about this recipe for a few days - now I have to do it) It is 23.30...Поэтому ставим на чашку горячей воды блюдце с 100 граммами сливочного масла. Оно постепенно становится мягким.
So we put 100 grams of butter in a plate on a cup of the hot water – to make butter soft.
Add soft butter and 450-500 grams of the sifted flour. Knead the short pastry ‘till it leaves your hands easily. Make a ball, cover it with a napkin and put it in a bowl on another one with warm water (for yeast could do their best) (careful!!!! not hot water!!!!! water should not touch the bottom of the upper bowl!!!!). You have one hour) Вот тут появляется время чтобы выпить чашечку кофею и начать готовить начинки. По ночному времени тянет на приключения, поэтому будут ватрушки с яблоками и с творогом и мармеладом ( интересно?)
It is time to get a cup of coffee and prepare the filling. The night crave for adventures, so I’m making tarts with apples, raisins and honey and curds with fruit jelly ( interesting?)
Dice apples up (I hope you remember to wash them and carve the core out). Melt some butter on the pan and add spoon or two of honey. Add apples and raisins. Warm all up ‘till apples are soft (not very). Take the pan off and let it cool. Then add a tea spoon of the starch. Mix. С творогом все проще. Пачку творога, смешиваем с 1 ст.ложкой муки, мелко нарезанным мармеладом (мармелад может быть как пластовой, так и обычный).
With curd it is easy. Mix a pack of curd with 1 table spoon of the flour. Add fruit jelly (every kind you want).
Turn the oven on 210 degrees.
The pastry, which is twice bigger now, we knead once more and divide to pieces, make them like balls. Let them near the warmth for a 15-20 minutes. It is 1 hour after midnight - we need a coffee.
Final: with the bottom of the glass we push out the middles and put the fillings inside instantly. Mix the egg and grease tarts. And into the oven.
In 15-20 minutes your tarts look like that. Everyone is awake and shuffling in slippers to the kitchen, get plates and hurry you to share – bring them!!!
1 комментарий:
мммм вкуснатюшные ватрушки ))) подтверждаю!
Отправить комментарий